Nowości o firmie
Świętujemy pierwszą rocznicę powstania Bakotechu!
04 lip 2014

Świętujemy pierwszą rocznicę powstania Bakotechu!

Miło nam poinformować, że właśnie dzisiaj mija pierwsza rocznica powstania naszej firmy. Od tego czasu zaszły same pozytywne zmiany, zarówno jeśli chodzi o zmiany personalne, jak i nawiązanie nowych kontaktów z producentami. Na chwilę obecną posiadamy 9 podpisanych kontraktów dystrybutorskich z następującymi producentami: Webroot, SpamTitan, NETSCOUT, DataCore, Axence, Resilience, Preton, SolarWinds, Celestix Networks. Od momentu powstania firmy powiększyliśmy ilość pracowników aż 4-krotnie, posiadamy dział obsługi biura i logistyki, handlowy, marketingu, techniczny i produktowy. W ciągu ostatniego roku zorganizowaliśmy kilka-kilkanaście eventów i szkoleń dla klientów, zarówno w Polsce jak i zagranicą, które były dla nas bardzo pozytywne i umocniły naszą współpracę z dotychczasowymi klientami oraz pozwoliły nawiązać nowe, owocne kontakty. Udało nam się przygotować kompletne materiały dla naszych klientów, nad czym również na bieżąco pracujemy. Naszą ideą jest ciągły rozwój i doskonała jakość obsługi oraz oferowanie kompleksowych rozwiązań dla wymagających klientów.

Zapraszamy do (dalszej) współpracy!

Lista nowości      >